Manichiura nu este doar despre unghii

Ci despre atitudine. Despre stil. Despre feminitate. Despre rafinament. Despre noi.

De fiecare data când îmi fac manichiura, optez pentru ceva care ma reprezinta, care rezonează cu starea mea de spirit, cu ceea ce vreau sa transmit celor din jur. Pentru ca, în ceea ce ma privește, consider ca manichiura nu înseamnă doar sa îți faci unghiile. Pentru mine, înseamnă respect pentru sine, grija față de noi însene.

Unghiile reprezinta unul dintre primele elemente pe care le observam la interlocutorul nostru în cadrul unui contact vizual. Fie ca ii duci un act șefului, fie ca semnezi un document bancar, fie ca mergi la farmacie sa iei niște medicamente pentru durerea sâcâitoare de cap sau plătești cumpărăturile la magazinul din coltul blocului, unghiile vor fi remarcate instantaneu, aproape fără sa ne dam seama.

Unghiile, începând de la format si lungime, pana la culoare și model, transmit involuntar un mesaj despre noi. Despre felul nostru de a fi, despre personalitate, despre stilul care ne caracterizează, despre poziția sociala, etc. Și, foarte important, despre respectul pe care ni-l acordam noua însene. Căci mi se pare de datoria oricărei femei sa își îngrijească unghiile și sa își facă periodic manichiura.

Si atunci când spun manichiura, nu ma refer neapărat la a ne colora unghiile cu diverse produse. Deși sunt adepta unghiilor colorate, discret sau mai intens, nu am nimic împotriva celor care nu abordează acest stil. Însă unghiile tăiate frumos, cu o forma placuta, eventual, date cu un lac protector transparent și cuticulele îngrijite și hidratate mi se par esențiale pentru orice femeie, indiferent ca vorbim despre o tânără sau o doamna în etate.

In ceea ce privește culoarea, atunci când optez pentru o manichiura în culoare, aleg întotdeauna în funcție de starea de spirit și situațiile în care îmi voi expune manichiura. Astfel, cred ca nude-ul e perfect pentru o manichiura discreta, office și rafinata, rozul pastel se potrivește perfect unei ocazii romantice, albul diafan îmi inspira puritate, rosu, dinamism și curaj, etc.. Spre exemplu, atunci când vreau sa transmit încredere în sine și sa ma simt de neoprit într-o situație dificila, unghiile îmbrăcate într-un rosu sângeriu sunt întotdeauna alegerea mea.

Dar indiferent dacă optez pentru o culoare intensa, pastel, nude sau metalica, țin întotdeauna ca unghiile mele sa arata impecabil, astfel ca o unghie cu oja ciobita e coșmarul vieții mele, mi se pare ca nimic nu poate arata mai inestetic decât niște unghii cu oja sărita. Și pentru ca timpul e prețios, iar sa îți faci manichiura la fiecare 3, 4 zile se dovedește a fi extrem de neplăcut, apelez de multa vreme la oja semipermanenta, care imi garantează o manichiura impecabila, de un luciu intens un timp mult mai îndelungat. Adică exact ce își dorește orice femeie, cred! 🤗

Pinknails.ro ne oferă tuturor femeilor, cu ajutorul brandului Victoria Vynn, o gama variata de produse destinate mâinilor, în genere, și în special, unghiilor.

Pe lângă lacurile semipermanente de care am devenit de-a dreptul dependenta, Victoria Vynn are pentru noi pile pentru a obține mereu forma perfecta, ulei pentru cuticule îngrijite, acetona pentru a scăpa într-o clipita de vechea manichiura și multe alte produse cu ajutorul cărora manichiura dorita devine realitate!

Si pentru ca tot vorbim despre realitate, în acest weekend m-am lăsat inspirata de vara si de buna dispoziție și mi-am lăsat unghiile sa simta și ele aceste sentimente, va las aici dovada 😉.

Nu uitați, manichiura este despre noi, despre atitudine, stil și feminitate! Alegeți sa fiți cea mai buna versiune a voastră, de neuitat, începând din vârful unghiilor! 😍

Voi ce preferințe aveți pentru manichiura? Pupici și unghii perfecte sa aveți toată săptămâna! 😘😘

Surse photo: Pinterest și arhiva personala

47 de gânduri despre „Manichiura nu este doar despre unghii

  1. Foarte fain ai scris, și eu imi aleg culoarea pentru unghii în funcție de starea de spirit.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Drăguța manichiura ta, eu port o combinație turbata de verde și galben, am avut chef de ceva nebunesc pe unghii sapt aceasta

    Apreciat de 1 persoană

    1. Uite ca galben n-am purtat vara aceasta, tocmai mi-ai dat o idee 🙂

      Apreciază

  3. eu aleg modelul numarul 2 tot timpul, si destul de scurte! de ceva vreme am renuntat si la gel, folosesc oja normala!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Imi place cum ai formulat acest articol. Ce unghiute colorate ti-ai facut!

      Apreciază

    2. Nici eu nu reușesc sa îmi păstrez unghiile foarte lungi, în general le prefer scurte sau medii.. Într-adevăr, și oja normala e o opțiune, depinde de așteptările fiecăreia 😘😘

      Apreciază

  4. Ce mult îmi place cum ai scris, sunt de acord cu tine, manichiura spune multe despre noi.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ma bucur mult ca ti-a plăcut articolul și ca avem opinii similare. Weekend minunat! 😘

      Apreciază

  5. Eu aleg culoarea de la manichiura in functie de anotimp si evenimentele din zilele care urmeaza. Acum sunt pe culori tari, dar nude.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Și eu apelez des la nude-uri, doar ca vara ma orientez și spre culori mai vesele

      Apreciază

  6. Un articol foarte interesant! Cat despre alegeri, eu prefer acel roz pal, nu foarte lucios, mi se pare simplu si elegant.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mulțumesc mult pentru apreciere! Ai perfecta dreptate, și eu consider ca un roz pal are o finețe aparte, inspira femininate și delicatețe!

      Apreciază

  7. Imi plac culorile inchise, iar in ultima vreme am facut o obsesie pentru negru si mov inchis. Daca am timp, fac si un model usor cu stickere sau ombre.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Și eu am avut la un moment dat o obsesie pentru mov

      Apreciază

  8. În ultima vreme am început s ma las pe tanjala și sa nu mai imi fac manichiuri elaborate. Dar plănuiesc sa îmi las unghiile mai mari și sa le colorez cât mai intens!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Super, vara e momentul perfrct pentru manichiuri cât mai colorate! 💛🧡💙💚

      Apreciază

  9. madalinacosmina iunie 19, 2019 — 7:55 am

    Eu am noroc cu partea manichiurii pentru ca mi le fac la salon si mi-am luat grija asta de pe cap :))

    Apreciat de 1 persoană

    1. Obișnuiam și eu într-o perioada sa apelez la salon, dar timpul și comoditatea m-au făcut sa optez pentru manichiuri acasă.

      Apreciat de 1 persoană

      1. madalinacosmina iulie 17, 2019 — 7:53 pm

        Eu nu am deloc rabdare :))

        Apreciază

  10. Si eu imi aleg nuanta ojei in functie de starea de spirit dar si de sezon. Vara imi place sa optez pentru nuante colorate- roz, galben, albastru, iar iarna optez pentru rosu, auriu.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Exact asa sunt și eu, vara abordez culori cât mai vesele și vibrante!

      Apreciază

  11. Ai dreptate. O manichiura frumoasă face o femeie mult mai atractivă și bineînțeles, îngrijită. Meritam toate sa avem unghii perfecte! 😁

    Apreciat de 1 persoană

    1. Exact, bine spus! E vorba în primul rand despre respectul pe care ni-l acordam nou însene! Și îl meritam din plin! 😘😘😘

      Apreciază

  12. Aleg culorile și stilul care mă reprezintă, mă definește, dar apelez și la culori mai tari, ceva mai deosebit, în ocazii speciale.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Asa este, e important ca opțiunea sa ne reprezinte, sa rezoneze cu stilul nostru.

      Apreciază

  13. Si eu imi fac unghiile dupa starea de spirit si intr
    -adevar ele sunt cartea de vizita, dar totusi nu un criteriu important, atunci cand vine vorba de oameni care au mainile si unghiutele muncite 🤗

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ai dreptate, munca fizica afectează fără doar și poate starea mâinilor și implicit, a unghiilor.

      Apreciat de 1 persoană

  14. Eu îmi aleg culoarea în funcție de starea de spirit și de anotimp. Nu am folosit produse Victoria Vynn, dar vreau să le încerc și eu.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Merita încercate, sunt produse de foarte bună calitate, iar prețul e unul foarte bun, as zice.

      Apreciază

  15. Intereresant, recunosc ca nu știam despre aceasta companie, dar ma tentează de ceva vreme oja semi și am văzut ca au preturi bune pe site, voi comanda

    Apreciat de 1 persoană

    1. Asa este, sunt produse calitative și prețul e unul avantajos.

      Apreciază

  16. Ai niște unghiuțe tare drăguțe 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mulțumesc mult, sunt destul de scurte, momentan sunt în perioada de creștere, dar chiar și asa îmi place sa ma joc cu culorile!

      Apreciat de 1 persoană

  17. Imi palce tar mult cum ai punctat totul! O vara zambitoare pe unghiutele tale!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mulțumesc din suflet!! Asa sa fie și pentru tine! ❤️😘😘

      Apreciază

  18. Si mie imi place manichiura colorata, vesela. Manichiura trebuie sa fie mereu impecabila. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  19. Sunt total de acord cu ideile tale, iar manichiura semipermanenta ma tentează de ceva vreme, voi arunca o privire pe site.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Merita, produsele au o calitate excelenta, iar prețul nu e unul piperat.

      Apreciază

  20. Ramona Gheorghe iunie 21, 2019 — 7:24 am

    Folosesc si eu oja semipermanenta de ceva timp si ma impac tare bine cu ea

    Apreciat de 1 persoană

    1. La fel și eu, apelez din ce în ce mai des la oja semipermanenta.

      Apreciază

  21. barbierucristina iunie 21, 2019 — 7:35 pm

    Mie mi s-a pus pata pe unghiile semipermanente si ma bucur zilnic de ele.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Asa este, oja semipermanenta are numeroase beneficii, și eu apelez cu drag la ea!

      Apreciază

  22. In ultima vreme am inceput sa aleg forma de migdala: imi place super mult si chiar imi vine bine 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. Sa știi ca și eu le-am dat o forma de migdala săptămâna trecută și sunt incantata, de ceva vreme nu le-am mai avut migdalate! 😘😘

      Apreciază

  23. Eu intotdeauna aleg culori si modele simple. Am incercat si culori mai vii dar simt ca nu mi se potrivesc. 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close