Despre REGIVERO sau cum am parul la care am visat mereu

Bună, dragile mele!

Suntem la un pas distanta de Crăciun, iar de momentul în care 2019 își va închide filele ne despart doar câteva zile, asa ca m-am gândit ca e momentul sa va vorbesc despre produsele care m-au ajutat sa am parul la care am visat mereu: sănătos, strălucitor, puternic și mătăsos.

Produsele Regivero le-am încercat acum multă vreme, v-am vorbit despre ele și pe blog, asa ca dacă ați citit articolul și postările mele din social media, știți deja cât de bucuroasa am fost ca le-am descoperit❤️❤️. Ei bine, a trecut mai bine de un an (dacă accesati articolul dedicat produselor veți vedea ca datează de la începutul lunii decembrie a anului trecut 😊) si trebuie sa va spun ca, de când am început sa folosesc aceste produse, au rămas constant prezente în rutina mea de ingrijire a parului. Desigur, am mai testat și alte produse destinate podoabei capilare și am integrat și alte câteva produse de styling, însă de când le-am încercat prima data, nu m-am mai despărțit niciodată de produsele Regivero.

În funcție de nevoile curente ale parului meu, alternez aceste produse și astfel reusesc sa obțin, fără costuri exorbitante și vizite la salon, rezultatele la care am visat mereu, adică un par sănătos, puternic, strălucitor. Ceea ce nu-i deloc simplu, având în vedere ca l-am vopsit de mai multe ori, de curând chiar și decolorat, iar placa și ondulatorul le folosesc destul de des.

Dar vorba lunga-i sărăcia omului, asa ca o sa va explic pe scurt de ce, după ce am încercat produse de câteva ori mai scumpe, m-am întors mereu la flacoanele Regivero, un brand romanesc, care nu promite marea cu sarea și nu „îmbracă” produsele în ambalaje pompoase, ci ne oferă un conținut de calitate, care sa rezolve eficient problemele care ne împiedică sa avem parul visat.

Regivero este o firma românească, cu sediul la Satu Mare, care vine în ajutorul romanilor cu dermatocosmetice dedicate îngrijirii parului pentru ale căror formule s-au investit ani de cercetare asidua, care au condus spre obținerea unor produse concentrate, care sa combată eficient probleme specifice ale parului cu care toți ne-am confruntat: măreață, cădere excesiva, regenerare încetinita a firului de par.

Asa cum va spuneam, la Regivero nu vom găsi ambalaje luxoase și reclame pompoase, ci sticluțe simple, cu etichete de bun gust, al căror conținut chiar face ce promite pe ambalaj, de aici și curajul lor de a oferi „garanție pe satisfacție”, adică, pe scurt, promisiunea de a primi banii înapoi, dacă produsul nu te mulțumește în totalitate.

Un alt lucru pe care îl apreciez la Regivero este acela ca nu au o gama larga de produse, bazate doar pe promisiuni false de marketing, ci și-au concentrat resursele pe câteva produse care își fac treaba cu succes. În portofoliu acestei companii se regăsesc doar 4 produse, ceea ce s-ar putea sa vi se para prea puțin unora, dar eu sunt extrem de mulțumita de acest fapt, pentru ca am avut ocazia sa le încerc și sa le recumpar pe fiecare de mai multe ori, pentru ca m-au convins ca sunt exact ce am nevoie pentru parul meu.

Va voi spune pe scurt părerea mea despre fiecare produs și ce ma face sa îl recumpar de fiecare data.

Sa incepem cu șampoanele. La Regivero avem 2 șampoane, unul împotriva căderii parului și altul împotriva mătreții. Cine nu s-a confruntat, din diverse cauze, cu firicele deranjante de măreață sau numeroase fire de par căzute la o simpla atingere de perie? Ei bine, exact acestor probleme au încercat sa le ofere rezolvare specialiștii Regivero. Și eu zic ca le-a ieșit, cel puțin în cazul meu ambele își îndeplinesc misiunea și folosite constant, reușesc sa ii redea parului meu aspectul sănătos, sa împiedice căderea și apariția matretii.

sampon-lotiune-Regivero.jpg

Celelalte 2 produse create de Regivero vin cumva în completarea efectelor șampoanelor și lupta împotriva căderii parului și mai apoi sprijină regenerarea acestuia. La fel, este nevoie de folosire constanta și putina răbdare pentru a vedea rezultate (nu va așteptați sa se producă „minunea” în câteva zile), însă efectele pentru mine s-au ridicat la nivelul așteptărilor, asa, ca din punctul meu de vedere, merita cu siguranță încercate! Spre exemplu, la momentul actual, după ce am folosit gama destinata împiedicarii căderii parului și am stopat acest fenomen nedorit, am recumparat si folosesc din nou șamponul și loțiunea care sa favorizeze regenerarea, iar mici firicele de par au început deja sa își facă apariția.

lotiune-regenerarea-parului-Regivero.jpg

Fiecare flacon are o cantitate de 250 ml și fiind necesar puțin produs la fiecare folosire, sunt spornice și imi ajungeau pentru destule utilizări, chiar și când aveam un par lung. În ceea ce privește preturile, le puteți vedea pe site și personal, le consider accesibile, raportandu-ma la calitatea lor și la numeroase alte branduri cu pretenții și preturi de câteva ori mai mari, ale căror produse pe mine nu m-au mulțumit deloc.

Faptul ca îmi plac brandurile românești îl știți deja, dar în acest caz nu e nici pe departe vorba doar despre asta, as fi apreciat la fel de mult produse și dacă aveau origini franțuzești sau veneau din China ori Noua Zeelanda. Dar recunosc, ma încearcă un sentiment de mândrie când vad ca din mâinile romanilor ies produse bune, de calitate, care nu doar promit cumpărătorilor, ci își și duc la îndeplinire cele înscrise pe eticheta.

dermatocosmetice-Regivero.jpg

Acestea sunt o parte dintre produsele care ma ajuta, de mai bine de un an, sa am un par sănătos, strălucitor și care reușește sa facă fata nebuniilor mele, deloc puține (știți voi, vopsit, decolorat, ondulat, etc) si sa aibă „viata”. Dacă v-am făcut curioase, nu trebuie sa ma credeți pe cuvânt, e foarte simplu sa încercați și voi produsele Regivero, asa va veți convinge ca niște romani determinați (ardeleni, mai precis) au reușit sa dea naștere unor produse de aur pentru parul nostru!!

Puteti sa îmi spuneți dacă și voi v-ați confruntat cu probleme ale parului, dacă le-ați rezolvat și, desigur, dacă ați încercat deja produsele Regivero mi-ar face mare placere sa îmi împărtășiți experienta voastră.

Va pup și va doresc un Crăciun magic, cu multe bucurii și pace sufleteasca! 🤶

15 gânduri despre „Despre REGIVERO sau cum am parul la care am visat mereu

  1. La recomandarea ta, am cumpărat și eu șamponul anti măreață și chiar funcționează, sunt super mulțumita, nu voi renunța la el.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ma bucur ca și tu ești mulțumita de acest șampon!

      Apreciază

  2. Pe mine ma tentează sa încerc gama contra căderii parului, îmi cade parul groaznic de câteva săptămâni și nu știu ce sa mai fac

    Apreciat de 1 persoană

    1. Te înțeleg perfect, și eu m-am confruntat cu aceasta problema, iar șamponul și loțiunea mi-au fost de real folos, asa ca îți recomand cu drag sa le încerci!

      Apreciază

  3. Super interesante aceste produse, am o veșnică problema cu matreata și nimic din șampoanele din comerț nu m-a ajutat, asa ca îmi doresc sa le încerc!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Știu ce spui, și eu am incercat de-a lungul timpului mai multe variante de șampon care promiteau sa ma scape de mătreață și am avut parte de multe dezamăgiri, însă cu acest șampon rezultatele s-au văzut relativ repede, ți-l recomand din suflet!!

      Apreciază

  4. Nu am încercat nimic de la ei pana acum, dar m-ai făcut curioasa sa încerc produsele pentru regenerare, chiar am nevoie de asa ceva

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ma bucur ca ți-am stârnit interesul pentru produsele Regivero, incearca-le cu încredere, nu vei fi dezamăgită!

      Apreciază

  5. La recomandarea ta, am încercat și eu șamponul antimatreata și a funcționat perfect, după multe produse care m-au dezamăgit total, în sfârșit am găsit un șampon care își face treaba și sunt super incantata, nu voi renunța la el!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ma bucur mult ca ești mulțumita și ca sfatul meu te-a ajutat! Mulțumesc mult pentru feedback, Sărbători fericite!

      Apreciază

  6. Wow, chiar sunt curioasa în legătură cu aceste produse, voi încerca și eu gama anticadere, iarna îmi pica parul groaznic

    Apreciat de 1 persoană

    1. Știu cât de neplăcută este căderea excesiva a parului, am trecut și eu prin asta. Pe mine m-au ajutat enorm aceste produse Regivero, te sfătuiesc sa le încerci! Sărbători fericite!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close