Soluția de curățat geamuri – un produs bun la toate

Bună, dragile mele!

Azi părăsim puțin zona de beauty și ne îndreptăm spre curățenia casei. M-am gândit sa va vin în ajutor cu câteva intrebuințări la care nu v-ați fi gândit pentru soluția de curățat geamuri.

Știați că prima soluție profesionistă de curățat geamuri a fost inventată acum aproape 90 ani? Inițial depozitată în recipiente de metal, iar mai apoi în unele de plastic, soluția a căpătat repede popularitate. Ce nu se cunoștea (și nu se putea) atunci este că produsul care curăţă geamurile poate fi utilizat și în alte ‚direcţii’. Astfel că cei mai mulți oameni sunt surprinși când aud că soluțiile pentru geamuri sunt foarte bune și pentru:

1. Curățarea bijuteriilor. Aveți bijuterii de argint care și-au pierdut strălucirea de la început? Nu trebuie să renunțați la ele. Pot fi salvate cu soluția de geamuri. Pulverizați produsul pe o cârpă moale și ștergeți bijuteriile. E important, însă, ca la scurt timp să le clătiţi cu apă.

2. Îndepărtarea grăsimii încrustate Grăsimea întărită e una dintre cele mai frecvente probleme când vine vorba despre curățenia în bucătărie. Atunci când nu aveți la îndemână o soluție specială pentru degresat, să știți că soluția pentru geamuri poate ajuta. Datorită proprietăților caustice, utilizarea ei va fi eficientă. După curățare, asigurați-vă că eliminați complet produsul de pe vase sau electrocasnice.

3. Lustruirea podelelor. Excelentă pentru a face să strălucească podelele de marmură sau cele de granit, soluția de geamuri poate fi folosită la fel ca orice alt produs de curățare pardoseli. Diluați o cantitate mică în apă și bucurați-va de luciul perfect. Atenție însă: nu încercați să curățați podelele de lemn cu produse care conțin amoniac.

4. Curățarea eficientă a faianței. După ce utilizați o soluție detartrantă pentru a îndepărta depunerile de calcar, pulverizați produsul de curățare a geamurilor și veți fi surprinși de strălucirea redată faianței dumneavoastră.

5. Ținerea la distanță a insectelor. Da, aţi citit bine. Fără să vă mai confruntați cu mirosul puternic al insecticidelor tradiționale, puteți utiliza de acum soluțiade curățat geamuri. Aveți grijă, însă, ca aceasta să conțină amoniac. Doar așa va fi eficientă. Pulverizați soluția direct pe insecte sau pe ramele ușilor și ale ferestrelor iar insectele vor dispărea cât ați zice „Puf!”

6. Ȋnlăturarea petelor de pe covoare. Amestecați jumătate de cantitate soluție de geamuri și jumătate apă călduță. Înmuiați o cârpă curată în compoziția rezultată și cu mișcări de tamponare aplicați pe pată, fără a freca. Continuați procesul până ce pata s-a dus. Nu utilizați amestecul pe covoare din lână!

7. Curățarea căzii și a vasului de toaletă. Obiectele sanitare au mereu nevoie să fie curățate de bacterii și să strălucească. Soluția de geamuri poate fi pulverizată atât în vasul de toaletă, cât și pe suprafața căzii, lăsată să acționeze câteva minute iar apoi ștearsă și clătită.

8. Dezinfectarea jucariilor copiilor. Miraculoasa soluție este bună și pentru eliminarea bacteriilor de pe jucăriile celor mici. Pulverizați soluția și ștergeți obiectele. Puteți face această operațiune mai ales atunci când copilul se îmbolnăvește pentru a fi siguri că veți îndepărta germenii. Astfel vă asigurați că infecția nu revine și nici nu se transmite altor copii. Dacă ați vizionat filmul “My Big Fat Greek Wedding” cu siguranță ați fost fermecați de șarmul seniorului Portokalos care avea mai mereu asupra lui o soluție de curățat geamuri, bună – în opinia lui – la orice 😉 Să știți că așa stau lucrurile și cu Soluţia de geamuri ASEVI, care întrunește toate condițiile pentru a fi eficientă în toate cazurile de mai sus. Unde mai pui că oferă uscare rapidă și efect antiaburire!

geamuri_curate

Așadar,nu ne mai rămâne decât să probăm noile descoperiri, pe acestea voi le știați deja?

Pupici! 😘

2 gânduri despre „Soluția de curățat geamuri – un produs bun la toate

  1. nu știam de acest produs!!pare așa de bun!!Sigur merită achiziționat

    Apreciat de 1 persoană

    1. Da, e un produs foarte eficient și cu multiple utilizări.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close