Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Visul prinde aripi…

Cu perseverență și ajutorul potrivit. Care vis? Păi, desigur, acela de a fi propriul meu stăpân și de a avea un magazin. Însă nu orice fel de magazin, ci unul adaptat vremurilor contemporane, tehnologiei și distantarii sociale. Da, ați ghicit, un magazin online!!

Recunosc, ideea unui magazin online ma „bântuie” de multă vreme, însă programul încărcat și lipsa timpului liber mi-au tăiat elanul, la fel și faptul ca, recunosc, nu sunt chiar as într-ale tehnologiei.

Însă iată că pandemia și statul acasă mi-au oferit ocazia de a ma informa puțin mai mult cu privire la ceea ce presupune o astfel de initiativa. Și, spre bucuria mea, pare sa fie mai ușor decât imi imaginam. Pentru ca dacă ai alături echipa potrivita, lucrurile merg în direcția dorita mult mai ușor. Așadar, având în vedere că peste hopul birocrației pot trece relativ ușor, fiind obișnuită prin prisma profesiei cu acest neajuns, în ceea ce privește partea tehnologică, Gomag pare să fie răspunsul la tot ceea ce îmi doresc. Pentru necunoscători, aflați că Gomag este o platformă eCommerce pe care funcționează peste 1.000 de magazine online, oferind clienților săi o serie de funcționalități care favorizează comerțul eficient.  Prin intermediul acestei platforme, magazinul este optimizat, astfel încât fiecare vizitator care îl accesează  să aibă parte de o activitate plăcută, atât de pe telefonul mobil, cât și de pe tabletă sau calculator, fiind integrate și anumite instrumente de marketing care sa favorizeze creșterea vânzărilor. Pe scurt, Gomag este o platformă care pune la dispoziția partenerilor toate cele necesare pentru vânzarea online, astfel încât potențialii clienți să aibă parte de o experiență cât mai plăcută, platforma punând totodată la dispoziție și o serie de teme pentru ca fiecare partener să își poată personaliza aspectul magazinului în funcție de propriile dorințe. Să cumperi dintr-un magazin online ușor de accesat, cu o temă plăcută din punct de vedere cromatic și un meniu atractiv, care să-ți pună la vedere produsele dorite este, cel puțin pentru mine, fană declarată a shopping-ului online, o bucurie pe care nu mi-o voi refuza niciodată! Sună perfect, nu-i așa? 

optimizare-site-gomag

Ei bine, acum că am lăsat tehnologia pe mana profesioniștilor, n-am niciun dubiu că lucrurile vor merge ca unse, așa că hai să vă descriu în câteva cuvinte magazinul online la care visez.

În ceea ce privește tipul de magazin care-mi ocupa spațiul visării, acesta nu poate fi decât unul de.. BEAUTY. Ce altceva ar putea fi mai potrivit pentru o pasionată de frumusețe?! Desigur, nu orice fel de frumusețe, ci una care să acopere (aproape) toate dorințele și.. buzunarele.

Da, mă gândesc în primul rând la două categorii de produse: low și high-end budget. Pentru că recunosc, am descoperit de-a lungul timpului produse la un preț foarte, foarte prietenos cu portofelul care fac o treaba excelentă, adesea mult mai eficientă decât produse cu etichete pompoase și prețuri fabuloase. Astfel, fiind adepta calității și mai puțin a etichetei sau a brandurilor cu renume de multe ori exagerat și nemeritat, aceste produse accesibile vor avea un loc asigurat în magazin meu.

Desigur, locul primordial îl vor avea produsele de skincare, pentru ca știți deja că pun îngrijirea pe primul plan 😊. Însă nici smacurile (a se citi farduri, rujuri și mii de alte maglavaisuri 😁😁) nu vor fi date uitării. Doar că, din multitudinea de produse existente pe piața, le voi avea în vedere doar pe cele de calitate (legat de acest aspect este o întreaga discuție, din punctul meu de vedere, sunt mai multe aspecte de care trebuie sa ținem seama în acest sens) cu ingrediente naturale (în proporție, să spunem, de ~70%), pe cât posibil, de origine autohtonă și, neapărat, cruelty free. 

cosmetice-tema-gomag-1080x2438

exemplu-site

Sursa foto: blog Gomag

Așadar, vedeți că am redus considerabil lista. În niciun caz, nu aș încărca magazinul cu sute de produse pe care le puteți găsi deja într-o mulțime de magazine fizice și chiar online, ci le-aș selecta, din rândul brandurilor străine, pe cele mai puțin cunoscute și comercializate în România și mai cu seamă, m-aș limita la principiul „puțin, da’ bun! „

Ceea ce îmi doresc, pe lângă experiența plăcută pe site, pe care sunt convinsa că o pot obține cu ajutorul Gomag, este ca fiecare clientă a mea să găsească produsele care să-i ofere un plus frumusețe, încredere și bucurie la fiecare folosire și sa se întoarcă cu drag pe site! Altfel spus, în magazinul meu veți găsi doar smacuri care să vă convingă pe fiecare dintre voi că nu merita să vă mai risipiți nicio secunda timpul căutând perfecțiunea, ci doar pe cele care să vă facă să zâmbiți de fiecare dată când vă zăriți chipul în oglindă! Smacuri care să nu ne nege unicitatea și nici să nu ne acopere imperfecțiunile, ci cele care sa ne arate frumusețea naturală!

Cam asta e ceea ce îmi doresc eu pentru magazinul online care de multa vreme e tot mai prezent în momentele mele de reverie. Ar mai fi multe detalii și aspecte de discutat, însă am vrut sa va prezint doar un schelet al proiectului, pentru ca rațiunea care m-a motivat sa deschid acest subiect este aceea de a vă arata că statul acasă are, deși poate părea greu de crezut, și avantaje, cel puțin pentru mine. Dacă înainte de această perioadă, programul încărcat, stresul și problemele cotidiene mă făcuseră să dau uitării visul de a avea un magazin online, multele zile de stat acasă și pauza de la alte activități au deschis cumva sertarul reveriei și iată că visul meu a devenit mai viu ca niciodată!

Acum, că tot v-am împărtășit aceste planuri, mi-ar plăcea sa îmi destăinuiți dacă și vouă vă trece prin cap ideea unui magazin online și ce fel de magazin. Sau orice alte dorințe uitate v-a readus la viata pandemia…

Pupici, zile cu sănătate și un viitor în care fiecare vis să primească a sa pereche de aripi să avem! ❤️😘👏🙏

2 gânduri despre „Visul prinde aripi…

  1. Foarte drăguț! Mie mi-ar plăcea sa am un magazin de articole de papetărie 😊

    Apreciat de 1 persoană

    1. Drăguță idee, îți doresc sa o poți realiza, și mie îmi plac articolele de papetarie

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close