Noutăți de haircare & makeup pe Notino

Bună, dragile!

Iată că octombrie se apropie de final, iar iarna își face, încet, dar sigur, loc în viețile noastre.

Insa toamna aceasta, pe Notino, se numără brandurile! Mai exact, brandurile noi, care de acum ne vor face viata mai frumoasa. Bineînțeles, nu ezit niciodată când am ocazia sa încerc noi produse, asa ca în viata mea și-au găsit imediat locul câteva noutăți care de ceva vreme îmi starnisera curiozitatea.

Primul brand in fata căruia am cedat este Bobbi Brown, care deja nu mai are nevoie de nicio prezentare. Produsele lor sunt ultra lăudate peste mari și tari și folosite cu încredere de make-up artisti renumiți. Luna trecuta am achiziționat un ruj din gama Crushed și am fost atât de incantata, încât m-am decis rapid ca vreau să-mi măresc colecția. Asa ca m-am orientat rapid spre Crushed Liquid Lip și nu regret deloc. Recunosc, mi-a fost greu sa aleg o singura nuanța (încă mai am vreo 3 pe wishlist 😁😁), însă în cele din urma aleasa mea a fost Juicy Date, care completează de minune machiajul meu lejer de zi cu zi, dar se potrivește perfect si cu un smokey eyes misterios. Gama aceasta are nuanțe superbe, pentru toate gusturile, iar formula hidratanta, dar destul de rezistenta, da un aspect lucios și plin buzelor, asa ca am trădat rujurile mate și acesta și-a căpătat rapid loc în portfardul meu! Pe scurt, e un ruj destul de scump, dar pe mine m-a convins ca merita, calitatea își spune cuvântul, iar nuanțele sunt deosebite!! Dacă va doriți un ruj de foarte bună calitate, deosebit, Bobbi Brown merita atenție, are multe de oferit (nu numai rujuri)!!

In plus, pe lângă acest ruj, am beneficiat de o super oferta Notino (care, asa cum ne-am obișnuit, mereu ne oferă cadouri și promotii avantajoase❤️❤️❤️), asa ca am primit cadou un ruj din gama Luxe Lip Color, în nuanța Neutral Rose, un nude fabulos, care flatează orice nuanța de ten!! Este un nude minunat, m-a cucerit instant! Rujurile nude pot crea adesea probleme blondelor cu ten deschis, astfel ca daca nu alegem nuanța potrivita, putem arata palide și obosite, însă acest acest ruj da o nuanța perfecta, păstrând aspectul de naturalețe și aducând un efect de buze pline, sănătoase, atât de cautat pentru un look seducător! Este una dintre cele mai apreciate nuanțe ale colecției și înțeleg acum de ce, va recomand și vouă din inima sa-l încercați, e dovada vie ca nude-ul perfect exista!!

Nici la capitolul haircare nu am putut rezista tentației, Bumble and bumble e un brand renumit, despre care am citit o mulțime de păreri pozitive, asa ca m-am decis sa încerc Bumble and Bumble Thickening Spray, unul dintre cele mai apreciate spray-uri din portofoliul lor. L-am folosit deja de câteva ori și chiar da un volum vizibil parului. Îmi place să-l aplic mai mult la rădăcină și doar foarte puțin pe lungime, pentru a nu încarca prea mult parul și asa obțin un efect natural, iar părul rămâne ușor și mătăsos, dar capătă un volum frumos, care se menține. Formula lichida și aplicarea sub forma de spray îl fac ușor de folosit, iar mirosul este unul plăcut. Dacă și voi aveți parul deteriorat, lipsit de volum și firele subțiri, acest produs e de încercat, va va ajuta sa obțineți rapid un efect de volum, fără ritualuri și tehnici complicate. Îmi place foarte mult ca nu încarca parul și deja am pe lista încă vreo 2 sau 3 produse ale brandului de care sunt foarte curioasa. Îl am în varianta mica, însă pe viitor voi comanda flaconul mare, prețul fiind și mai avantajos.

Asa cum va spuneam, toamna este momentul perfect pentru a face loc unor noi branduri, asa ca va invit cu drag sa aruncați un ochi pe site-ul Notino, pregătit cu multe produse atractive, la cele mai bune preturi!

Dacă ați încercat aceste produse, spuneți-mi părerea voastre despre ele sau ce alte produse v-au convins ca merita atenție de la aceste branduri!

Pupici și zile de toamna călduroase! 😘😘

3 gânduri despre „Noutăți de haircare & makeup pe Notino

  1. Ce produse faine, rujurile arata superb!!!!

    Apreciază

  2. Foarte interesant spray-ul, îl voi încerca, chiar am nevoie de volum, indiferent ce as face, parul meu e mereu pleostit.

    Apreciază

  3. Ce interesant este spray-ul. Oare lasă praf alb în par?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close