Inimii chiar îi priește EVA – conserve de pește

Dacă pentru pescuit există perioade de prohibiție, pentru consumul de pește nu există niciodată interdicție. Mai mult, este chiar încurajat de experții în nutriție pentru multiplele beneficii aduse sănătății.

Peștele este, în primul rând, cea mai mare sursă recunoscută de acizi grași Omega-3. Pelângă aceștia, neapărat trebuie menționate proteinele, aminoacizii, mineralele și vitaminele A, B6,B12 și D, toate fiind indispensabile arhitecturii unei alimentații sănătoase.Includerea peștelui în alimentație, de cel puțin două ori pe săptămână, ajută la menținerea sănătățiiinimii și vaselor de sânge, ceea ce are ca și efect reducerea riscului de deces cauzat de afectarecardiovasculară. Studii de încredere au relevat faptul că acele persoane care consumă în mod regulatpește și-au diminuat riscul de îmbolnăvire cu o treime. Acestui mare avantaj pe care îl oferăconsumul de pește i se mai adaugă și alte beneficii precum creșterea nivelului de energie, un tonuspsihic crescut și rezultate notabile în lupta împotriva obezității.

Acizilor grași polinesaturați de tip Omega-3 din pește li se datorează efecte spectaculoase înfluidizarea sângelui și reducerea riscului de tromboze, în scăderea tensiunii și a colesterolului, înstimularea imunității și îmbunătățirea capacității de memorare și învățare.

Iată doar câteva argumente – cele mai puternice – care să vă convingă să consumați pește mai des decât, poate, o faceți deja.

Cu delicioasele conserve EVA este simplu să mâncați pește, trebuie doar să vă alegeți sortimentulpreferat dintr-o generoasă și variată gamă de produse, pentru toate gusturile. Este simplu pentru că„săriți” peste etapele mai puțin plăcute ale preparării peștelui și nu faceți nimic în plus decât sădesfaceți cutia și să savurați conținutul.

Amatorilor de combinații de pește și legume sau cereale le sunt recomandate salatele EVA Salată deTon cu Quinoa roșie, EVA Salată de Ton cu Orez sălbatic, EVA Salată de Ton cu Cous cous, EVASalată de Ton Dalmată, EVA Salată de Ton Mediteraneană sau EVA Salată de Ton Mexicană.Surprinzătoare și exotice, salatele EVA combină bucăți de ton de cea mai bună calitate, variatelegume, mirodenii și ulei de măsline, pentru ca experiența gustativă să fie una memorabilă. Însădacă preferați gustul tonului simplu, pe care să îl consumați ca atare ori să-l adăugați în rețeteleproprii de salată, aveți la dispoziție variantele de EVA Ton bucăți în ulei de măsline, EVA Ton bucățiîn ulei vegetal, EVA Ton bucăți în suc propriu sau EVA Ton mărunțit în ulei vegetal. Sau poatepreferați EVA Pateu de Ton, cu textura sa fină, gustos și foarte tartinabil, o alegere excelentă pentrucei a căror nutriție necesită mese dietetice sau pur și simplu sunt atenți la sănătatea lor.Consumate ca atare – ca fel principal – sau preparate cu paste, în salate sau sandwich-uri, suntexcelente conservele EVA File de macrou în ulei vegetal ori în sos tomat. La fel și cele douăvariante de hering, în ulei vegetal sau sos tomat, care, în plus, pot însoți cartofii sau orezul.Și nu în ultimul rând, aducem în atenție EVA Sardine în ulei vegetal cu lămâie.

Pe lângă faptul că sardinele sunt o bogată sursă de acizi grași Omega-3, antioxidanți, calciu, fosfor, vitaminele B2, B3și D, sunt și una dintre puținele specii pe care le pot consuma în siguranță și femeile însărcinate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close