Noul Persil Deep Clean – eficient, fresh și eco-friendly

Bună, dragile mele!

Daca imi urmăriți postările de pe social media, sunteți deja la curent cu participarea mea intr-o noua campanie desfășurată de BuzzStore, în parteneriat cu Persil.

Protagonistul acestei campanii este noul detergent Persil Deep Clean. Acest detergent aduce o combinație unica de enzine care pătrunde în profunzimea fibrelor, chiar și la temperaturi scăzute de pana la 20 grade Celsius, îndepărtând eficient chiar și petele încăpățânate. Detergentul se prezintă în trei variante: gel universal, pudra și capsule Discs 4in1.

Primul lucru care m-a impresionat la acest nou detergent este faptul ca se descurca impecabil, chiar și la temperaturi scăzute, scoțând cu brio tot felul de pete dificile, care cu alți detergenți îmi dădeau serioase bătăi de cap. Acum, folosind noua formula Persil, pot sta liniștită, niciun fel de pata nu scapă de sub lupa lui Persil Deep Clean!

Un alt aspect care m-a bucurat încă de la prima folosire a acestui detergent este mirosul plin de prospețime pe care îl lasă asupra hainelor și care persista bună vreme, gratie efectului Active Fresh. Hainele miros intens a prospețime, distribuind mirosul în întreaga încăpere, de parca am spart o sticla de parfum. Iar eu, fana a aromelor fresh, ma topesc de incantare, mai ales având în vedere căldură innebunitoare de afara! De fiecare data când spăl, mirosul de prospețime care inunda încăperea îmi da o stare de bine!! 💚💚

De asemenea, grija pentru mediul înconjurător de care da dovada Persil nu poate trece neobservata în ochii mei, pentru ca iubesc natura și încerc, pe cât posibil, sa găsesc alternative de produse sustenabile și prietenoase cu mediul. Făcând treaba exemplar și la temperaturi scăzute, cconsumul de energie la fiecare spălare este unul redus, ceea ce aduce multiple avantaje, atât sub aspect ecologic, cât și financiar. În același timp, e demna de toată lauda initiativa Persil de a reduce cantitatea de plastic folosita pentru realizarea ambalajelor. Totodată, capsulele Discs 4in1 se topesc complet pe parcursul procesului de spalare, astfel ca nu rămân niciun fel de urme nocive pentru mediu.

Așadar, folosind noul Persil Deep Clean, atât în varianta lichida, cât și sub forma de pudra sau capsule, ma bucur de o garderoba curata, care miroase a prospețime și, totodată, ma simt bucuroasa ca protejez mediul inconjurator, alegând un detergent care, fără a renunța la calitate, face o treaba impecabila, dar este și eco-friendly. Practic, noul Persil Deep Clean aduce un pachet variat de avantaje, la un preț avantajos: eficienta sporita, miros plăcut, consum redus de energie, ocrotire pentru mediul înconjurător!

Ma bucur mult ca am avut oportunitatea de a participa în aceasta campanie de testare, iar Persil Deep Clean și-a găsit un loc stabil în baia mea (chiar în weekend-ul acesta mi-a făcut rezerve, pentru ca produsele se apropie de terminate și am vrut sa ma asigur ca nu voi rămâne fără noile mele preferate). Impresiile mi-au fost confirmate și de prietenele mele, care au testat mostrele și s-au arătat și ele extrem de incantate de noua formula Persil.

Va recomand cu încredere sa încercați noutățile Persil care nici de aceasta data nu ne-a dezamăgit și a venit din nou pe piața cu produse eficiente și care sa ne ușureze viata în zilele toride de vara, când hainele se murdăresc foarte ușor, iar petele încăpățânate se ivesc la tot pasul!

Voi ați incercat noul Persil Deep Clean, ce părere aveți despre aceste noi formule de detergent? 😘😘

1 gând despre „Noul Persil Deep Clean – eficient, fresh și eco-friendly

  1. Persil e alegerea mea nr.1!! Super bun!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close