Preferate de la Paula’s Choice: gama Calm

Buna, dragile mele !

Produsele Paula’s Choice nu sunt o noutate pentru mine, de-a lungul timpului am incercat câteva produse cu care m-am înțeles foarte bine. E drept, preturile nu sunt tocmai accesibile, însă consider că tenul meu merită investiția și efectele sunt pe măsură.

Pe undeva prin februarie, au avut câteva promoții faine (printre altele, și laptele cu CBD pe care îl ador, o să-i dedic cat de curând o postare💚💚), așa că mi-am pus la bătaie câteva economii și mi-am mărit colecția de produse.

Pe langa produsele full-size, am profitat de ocazie sa încerc și câteva travel-size-uri. Pentru prima dată când testez un produs, incerc, desigur, daca exista aceasta posibilitate, sa comand mai întâi o varianta mini, astfel nu risc prea mult, daca produsul nu mi se potrivește în cele din urmă. Plus că și financiar riscul de a cheltui pe un produs cu care sa nu mă înțeleg e mult mai mic. Așa am făcut și cu doua produse din gama Calm, pentru ten uscat, pe care mă bucur că am avut inspirația sa le pun in coș, sunt perfecte pentru tenul meu sensibil:

🤍Calm Nourishing Cleanser Normal to Dry Skin este un cleanser cu textura cremoasa, care curata tenul delicat, fără să îl agreseze. E un produs solubil în apă și spumează puțin, textura cremoasa simtindu-se foarte plăcut. Funcționează foarte bine atât că unic produs de curățare dimineața, cat și ca al doilea pas in double cleansing. Are agenți de curățare cu acțiune blândă (ex. Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate), dar și ingrediente anti-inflamatorii (ex. Chamomile Flower) și hidratante (ex. Sodium Hyaluronate). Curata delicat și nu usucă deloc tenul; E un cleanser extrem de delicat, dar totuși eficient și dat fiind faptul că lasa tenul hidratat, mi se pare ideal pentru tenul sensibil și uscat.

🤍Calm Restoring Moisturizer Normal to Dry Skin este o crema hidratanta, care calmează iritația și roșeața, reparând pielea inflamata, redandu-i aspectul sănătos. Are o formula bogata in ingrediente hidratante (ex. Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate), dar și uleiuri vegetale (ex. jojoba, squalane), ceramide și antioxidanti, vitamine (E, C). Textura e una matasoasa, o cantitate mica acoperă întreaga față. E o alegere ideala pentru tenul sensibil și reactiv, dat fiind faptul că ajută la reducerea roșeții și la recăpătarea aspectului luminos. Se integrează perfect in rutina mea de seara. Pentru dimineață mi se pare puțin prea mult, dat fiind faptul că folosesc serum și SPF cu formula hidratanta, dar seara e de vis.

Ambele produse sunt destinate tenului sensibil, normal sau uscat, care se confruntă cu roșeața, dar și cuperoza sau rozacee. Există și o gamă Calm, destinata tenului mixt și gras, pe aceea nu am incercat-o. Produsele PC sunt fragrance-free, fără iritanți și cruelty-free (au certificare Leaping Bunny).

Pentru inceput, așa cum am spus, am ales variantele mini -30 ml gelul de curățare și 15 ml crema (și deși cantitatea pare mică, sunt spornice, pentru că e nevoie de o cantitate mica la fiecare utilizare), pentru a-mi putea face o părere despre aceasta gama (având în vedere prețul destul de ridicat, nu am vrut sa fac investiția fara să mă asigur că produsele mi se potrivesc și vă sfătuiesc și pe voi să faceți asta, când aveți ocazia și mai ales când prețul nu e tocmai mic), dar pe viitor clar mă gândesc să achiziționez produsele full-size, pentru tenul meu fac o treabă foarte bună și se alătură produselor PC pe care le iubesc și le recomand cu drag ! ♥️♥️Ba chiar mi-am propus să încerc și crema cu SPF 30 din aceasta gama.

Voi ce produse PC iubiți ?😘💗

Zile liniștite și gânduri bune de pace !😘🤍🕊️


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe