Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Protejată si parfumata ziua toată, cu deodorantele Nala

Buna, dragile mele !

Acum cateva zile, am postat pe Instagram o poza in care v-am arătat deodorantele mele preferate de la Nala Cosmetics. Pentru că am văzut că va intereseaza subiectul și am primit multe întrebări pe tema asta, am decis sa abordez puțin mai in detaliu acest subiect aici, pe blog.

Dintotdeauna, pielea axilei mi-a cauzat mici probleme, fiind mereu uscată și sensibilă, astfel că multe dintre deodorantele din magazine îmi irita pielea și trebuie să renunț rapid la ele, pentru că axilele mele nu reacționează deloc bine.

Așa că am căutat mereu variante eficiente, dar blânde cu pielea și, pe cât se poate și cu o formula bazată pe ingrediente naturale. Despre câteva dintre descoperirile mele am mai vorbit în trecut pe blog.

Intamplator, cu multa vreme in urma, am incercat și un deodorant Nala, atrasa de aroma fructata ispititoare. Recunosc, nu aveam așteptări prea mari, pentru că încercasem deja variante mult mai scumpe și rezultatul nu era prea mulțumitor, dar aroma mă tenta prea tare, așa că am cedat.

Decizia s-a devenit a fi una inspirata, așa că de atunci am consumat mai multe cutiuțe de deodorant Nala, care îmi plac la nebunie. Pe langa aromele extrem de reușite, deloc artificiale și destul de persistente, îmi place că au o formula „clean„, fără aluminiu (știu că acest subiect generează încă polemica, așa că nu mai detaliez, in ceea ce mă privește, prefer sa evit acest ingredient controversat), parabeni sau alcool, conținând bicarbonat de sodiu, amidon de porumb, unturi și uleiuri vegetale.

Un astfel de deodorant are ~95% ingrediente naturale, o cantitate de 55 gr. și este foarte spornic, pentru că la fiecare aplicare am nevoie de o cantitate foarte mica. Pe pielea curata și uscată, aplic cu degetele un strat subțire de produs, masând puțin până se absoarbe complet. Pentru a fi sigură, mai aștept 1,2 minute până să îmi îmbrac hainele și totul e in regula, nu mi s-a întamplat niciodată să îmi pătez hainele, iar axilele mele rămân uscate și parfumate pe durata zilei. Un alt plus pentru mine e ambalajul compact, nu ocupa mult spatiu și e foarte ușor de purtat in călătorii.

Trebuie sa mai spun, în încheiere, că pentru mine acest deodorant bifează toate cerințele (menționez însă că nu am probleme mari la capitolul transpirație, daca va confruntați cu transpirație abundentă sau alte probleme, poate fi necesar un produs specializat, dermato-cosmetic), așa că vă sfătuiesc din suflet sa incercati deodorantele Nala, au un preț bun (~20 RON, in funcție de oferta) și cu siguranță veți găsi macar o aroma care sa vă ispitească, preferatele momentului pentru mine sunt acestea de aici.

Daca ați încercat deja aceste deodorante, care e aroma voastră preferată ?😘😘

Zile frumoase!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close