Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Art Naturals Retinol Serum, un produs promitator

Buna, dragile mele !

Printre site-urile de pe care cumpăr frecvent se numără IHerb, locul de unde îmi procur diverse produse care la noi sunt imposibil de găsit. Pe langa suplimente alimentare, produse comestibile și medicamente, găsesc adesea și produse de make-up și skincare care îmi atrag atenția.

Așa s-a întâmplat și cu Art Naturals Retinol Serum, pe care l-am găsit întâmplător, căutând alte produse pe site. Dar am studiat puțin recenziile și ingredientele și am decis sa pun o varianta de 10 ml in cos, mai ales că și prețul era super bun.

Acesta este un serum cu retinol cu o listă bogata de ingrediente naturale benefice, calmante și hidratante. Avem suc de Aloe Vera, extract de Witch Hazel, ulei de jojoba, extract de Centella Asiatica, green tea. Textura este foarte plăcută, se absoarbe rapid in piele, fără să o lase lipicioasa și se comporta foarte bine in rutina mea. Nu este cel mai potent produs cu retinol pe care l-am incercat, dar tocmai de aceea, tenul meu sensibil l-a tolerat foarte bine, chiar și în perioadele in tenul meu reacționa nu tocmai bine la alte produse.

Flaconul acesta are 10 ml și e pe terminate, iar tenul meu arata putin mai ferm și ridurile de pe frunte par sa se fi atenuat ușor, însă mi-e greu sa spun daca îmbunătățirea se datorează acestui produs, pentru că am in rutina mai multe produse anti-aging și în plus, sunt conștientă de faptul că e nevoie de o folosire mai îndelungată pentru a obține rezultate cu retinolul.

Pretul pe IHerb este in continuare foarte bun, circa 11 lei pentru varianta mini, iar pentru full-size, circa 50 lei, așa că dacă va doriți un serum cu retinol blând, cu ingrediente hidratante și calmante, care sa fie potrivit pentru un ten sensibil și mai ales pentru începători, merita să îl luați în calcul. Pentru o mică reducere, daca doriți, puteți folosi și codul meu de rewards „DST6480„.

Voi folositi produse cu retinol, care e preferatul vostru ?😘😘

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close