Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

O saptamana, 5 produse #17

Buna, dragile mele !

O noua săptămână s-a scurs pe repede înainte, am avut niste zile stresante in plan profesional, dar din fericire, totul a decurs foarte bine și am reușit să îmi recapăt calmul.

Pentru ca am avut zile pline, am apelat la produse de machiaj versatile și ușor de folosit, exact așa cum e și cel de la Nudestix, pe care îl ador, a fost o achiziție de care sunt incantata. SPF-ul cel mai des folosit zilele astea a fost cel de la Isntree, care îmi oferă hidratare, se aplica super ușor și nu necesită mult timp pentru absorbție.

Stresul si-a pus amprenta, așa că dermatita mi-a dat din nou bătăi de cap, așa că profitând de reducerile de Black Friday, am comandat mai multe produse Ceramol, pe care le ochisem deja de-o vreme. Crema aceasta am folosit-o deja pe zonele cu probleme și deocamdată inclin sa cred că am făcut o alegere foarte buna, după prima zi de folosire, efectele de ameliorare sunt vizibile, însă vă țin la curent după ce mai testez. Și balsamul de buze îmi place mult, fiind extrem de stresata și ocupata, am uitat să mă hidratez corespunzător, iar buzele mele resimt imediat asta, la fel și frigul, așa că balsamul mi-e de mare ajutor. Și varianta colorata hidratează foarte bine, plus că oferă o nuanță frumoasa buzelor (l- găsit pe Iherb și e considerat dupe după Black Honey, asa că dacă sunteți fane, pentru prețul său merita incercat).

Voi ce ați folosit zilele acestea ?

Pupici si zile de poveste (că tot intrăm în luna magica a Crăciunului) !😘😘

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close