Din iubire pentru masina ta…

Buna ! Ce mai faceti, cum v-a fost somnul, ce ati visat ? Noaptea trecuta eu am avut un vis din care as fi preferat sa nu ma trezesc macar cateva luni. In prima parte, ca apoi lucrurile au degenerat intr-un cosmar.. Hai sa va povestesc mai bine.. Se facea ca eram intr-o zona superba, cu peisaje salbatice, in care natura a pictat cu generozitate folosind toate culorile. Si eram pe un drum serpuit si pustiu, care urca spre un munte, conducand. Stiu, o sa imi spuneti ca am luat-o razna.. Ce poate fi asa frumos sa conduci intr-o zona pustie, printre munti ? La prima vedere, nimic, dar cand masina in cauza e un superb BMW Seria 5, parca lucrurile capata brusc farmec, nu ? Un model dinamic, sportiv, care ridica placerea condusului la un alt nivel.. Toate bune si frumoase, pentru ca si in vis iubesc natura si ador sa o admir, opresc masina sa ma pot bucura cateva minute de tabloul sau fermecator. Insa surpriza, dupa ce imi umplu plamanii cu aer proaspat si decid sa pornesc din nou la drum, frumoasa masina nu se da pornita. In ciuda tuturor eforturilor mele, masina se incapataneaza si uite-asa visul meu capata nuantele unui cosmar, din eu m-am trezit speriata.

bmw-seria-5-sedan
BMW Seria 5 Sedan                                                             Sursa:  bmw-proleasing.ro

Sa revenim la realitate, caci din pacate, nu doar in vis masina, oricat ar fi ea de luxoasa si de scumpa (si trebuie sa mentionez ca, pentru mine, BMW e lider la categoria masini de lux, confortabile si  capabile sa raspunda oricarei provocari), se poate strica cand ti-e lumea mai draga. Sa nu mai vorbim ca piesele unei masini, chiar si ale unui bolid de zeci de mii de euro, isi depun, dupa un termen mai mult sau mai putin rezonabil, dosarul de pensionare si necesita inlocuitor. Ce facem in astfel de situatii ? 

piese auto.jpg

Dupa opinia mea, exista doua solutii: fie ne lasam pe mana unor mesteri de la un atelier  oarecare, care ne promit ca rezolva totul ieftin si bine daca comandam de unde stiu ei (si, bineinteles, de unde le revine si lor un comision), fie apelam la un magazin specializat in piese si accesorii auto, care ne ofera garantia calitatii. Eu clar optez pentru a doua varianta, asa ca intorcandu-ma la BMV-ul meu iubit, piesele si toate accesoriile originale de care avem nevoie le gasim cautand  piese de BMW de la eXclusiv OEM . Aici gasim tot ce ne doreste sufletul sau, mai bine zis, tot ce are masina noastra nevoie: piese BMW originale, piese auto BMW, accesorii originale BMW, piese OEM BMW, jante BMW 18 originale, ulei original BMW, etc. Accesoriile BMW seria 5 pe care le-am vazut pe site sunt convinsa ca ar fi solutionat si problema din visul meu si m-ar fi scutit de agitatie. Cautati si voi si va veti convinge, orice piese originale BMW le gasiti rapid aici.

sigla
Solutia la problemele BMW-ul tau e chiar aici

Asa ca, din iubire pentru masina voastra si pentru a avea zile fericite, cu zambete, si nu cosmaruri reale, in care BMW-ul scump si drag cedeaza exact cand ai mai multa nevoie de el si risti sa pierzi un contract de mii de euro sau orice alt eveniment important, apeleaza cu incredere la Exclusiv OEM, singurul magazin specializat in piese si accesorii originale BMW cu livrare din stoc, atat online cat si offline. Astfel, problema se rezolva cat ai clipi, iar masina ta primeste exact ceea ce merita: piese originale, de calitate garantata. Iar tu poti pleca fericit la drum, bucurandu-te de o noua zi superba si de noi provocari. Pentru ca viata de la volanul unui BMV Seria 5 e cu adevarat o provocare castigata.

bmw

Lasati-mi in comentarii care e relatia voastra cu zona auto, ati avut parte de peripetii, cand masina si-a luat o vacanta neasteptata ?

Zile frumoase si masini gata oricand sa va duca cu brio la destinatie va doresc ! Si sa fie, desigur, un splendid BMW ! Pupici !

P.S. Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018. 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close