Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

PSA Liquid Clarity, un mare WIN

Buna, dragile mele !

Bănuiesc că nu e un secret pentru nimeni că îmi place să încerc mereu branduri și produse noi, nu ? Așa că, atunci când pe SoleShop au apărut produse PSA, nu puteam sa spun „nu”. Mai ales că am prins și o reducere consistenta,am văzut la momentul respectiv doua seturi foarte avantajoase la Testaholic. Analizând puțin situația, am ales setul format din The Most și Liquid Clarity, ultimul fiind cel despre care vreau sa vă vorbesc azi (urmează curând și perechea sa 😋).

Produsele PSA, suratele mai pentru muritori ale luxosului Allies of Skin, un brand ale cărui preturi mă descurajează, din păcate. In schimb, la PSA Skin preturile mi se par rezonabile, produsele au ingrediente bune, formule avansate, texturi extrem de plăcute și chiar și ambalajele drăguțe te îmbie să le îndrăgești.

Liquid Clarity, in ambalajul sau frumos, albastru și (din păcate) mic- doar 15 ml, este un booster cu 2% acid salicilic și 1% bakuchiol, alaturi de alte ingrediente benefice, precum extract de rădăcina de lemn dulce, zinc PCA etc. Aparent, formula pare gândită pentru un ten gras și acneic, însă eu cred că practic orice fel de ten se poate bucura de acest produs, având beneficii pe partea de reducere a acneei, dar și antioxidante și calmante.

Textura este una ușor de aplicat, mătăsoasă și o cantitate mica ajunge pentru întreaga fața. După prima luna de folosire, porii arătau mult mai curati, leziunile acneice erau mai puțin vizibile, punctele negre erau mult mai ușor de ținut sub control (după extracții, acest produs mi se pare că ajută mult la întreținere). Am continuat să îl folosesc și aspectul general al tenului îmi place mult.

Produsul se poate folosi atât dimineață, cât și seara, dar după ce am incercat ambele variante, am ajuns la concluzia că cel mai mult în place să îl aplic dimineața, pe tenul curat, pentru că fata echipa foarte buna cu celelalte produse din rutina de dimineață și nu lăsa deloc tenul lipicios sau gras și nici nu se scămoșează.

Singura parte pe care o regret la acest produs este cantitatea, are doar 15 ml, ceea ce la prima vedere, mi s-a părut foarte puțin, mă gândeam că o să îl termin pe repede înainte, însă imediat ating pragul de 2 luni de când l-am aplicat aproape zilnic și mai am inca ceva produs (estimez că ar mai ajunge vreo 2, 3 săptămâni), în condițiile în care in prima săptămână, până m-am obișnuit să îl dozez, recunosc că eram tentata sa folosesc o cantitate mai mare decât era necesar. Secretul, zic eu, este sa aplici un strat foarte subțire, pe care să îl întinzi pe toată fața sau, după caz, pe zonele afectate.

Așadar, deși prețul e un destul de ridicat pentru 15 ml de produs, pare a fi destul de spornic, o să vă țin la curent când îl termin cat timp mi-a ajuns, așa că mă tentează serios să îl recumpar, mai ales daca mai prind și o reducere. Apropo, ambalajul este unul calitativ, rezistent, l-am avut și in concediu și a rezistat perfect, iar sistemul de închidere e super ușor de folosit și safe.

Daca va tenteza și pe voi sa incercati un serum cu BHA și o formula mai complexă, va recomand sa incercati produsul, iar dacă vreți să îl folosiți, codul „SOLE1269” va aduce o mica reducere de 5%.

Ați încercat produsele PSA, care este serumul vostru cu salicilic preferat ?😘😘

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close