Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

O saptamana, 5 produse #9

Buna, dragile mele !

Iata ca încă o săptămână s-a încheiat, închizând paginile lunii septembrie, o lună care mi-a adus destul de mult stres și dezamăgire. Însă sper că octombrie sa restabilească liniștea și să îmi regăsesc calmul interior.

Tenul meu nu a trecut prin cea mai buna perioada, am avut zile in care roșeața și iritațiile mi-au dat de cap, iar booster-ul cu 10% acid azelaic de la Paula’s Choice mi-a fost de mare ajutor, are o textura de vis. Tot pentru rezolvarea mai rapida a problemele m-am folosit și de laptele-tratament cu CBD de la Paula’s Choice, un alt produs pe care știți deja că îl ador. Am reintrodus in rutina mea peptidele, iar serumul acesta de la Q+A e tare fain, cred că o să mai cumpăr o sticluță.In rutina de seara am reintrodus și Midnight Recovery Concentrate de la Kiehl’s, un produs mega-laudat, care chiar face o diferență pentru tenul meu.

Pentru protecție solară, am întins des mana după SPF-ul de la SynergyTherm, pe care l-am achiziționat acum ceva timp de pe FarmaciaTei, însă uitasem de el, acum i-a venit vremea și îmi place mult, se așează frumos pe ten, nu lăsa white cast și da un aspect natural tenului.

Ultimul highlight al săptămânii este o carte de pe Libris, pe care am luat-o prin vara, însă nu am avut energia sa o citesc. Deși povestea este una cu happy-end, mie recunosc că mi-a stârnit emoții și lacrimi, pentru că mi-a reaprins amintiri dureroase, e un subiect pe care nu am avut puterea să îl deschid pe blog, poate o voi face cândva, însă până atunci, daca iubiți animale, o să vă atingă sufletul această poveste care pune in cuvinte trăirile, devotamentul și iubirea pe care doar câinii (și alte animale) sunt capabili sa le simtă. Iubiți și ajutați animalele, păsările și alte făpturi, cautati-le și apreciați-le prezenta în viața voastră, o să vă umple sufletul de sentimente unice și de cea mai pura forma de dragoste, necondiționată!

Cum a fost săptămână voastră, ce planuri aveți pentru octombrie ?

Pupici și o luna cu multă căldură, iubire și bucurii !😘😘

1 gând despre „O saptamana, 5 produse #9

  1. Și eu folosesc SPF-ul de la SynergyTherm și îmi place mult 🥰

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close