Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

O saptamana, 5 produse #12

Buna, dragile mele !

A mai trecut o săptămână, in care lucrurile nu au decurs exact așa cum îmi doream, însă în cele din urmă, toate s-au aranjat.

Pe partea de skincare, am inceput sa folosesc din nou pudra de curățare de la Mother Made. Brandul se găsește pe Glowrious și imi place super mult, lasă tenul curat și foarte califelat, plus că e necesara o cantitate foarte mică la fiecare folosire, chiar simt că îmi curata tenul in profunzime. Cheer Up de la Geek&Gorgeous e un produs pe care l-am mai folosit în trecut, exfoliază eficient, dar e și blând cu tenul (are 6% acid mandelic+ BHA).

Pentru machiaj, am optat pentru produse versatile, care să îmi dea putina culoare. Blush-ul Luminoso de la Milani mi se pare și acum, la mult timp după ce l-am incercat prima data, un produs fantastic, care da un glow sănătos tenului, iar nuanta mi se pare de vis, de multe ori îl aplic și pe pleoape, pentru un machiaj monochromatic. Tot în aceeasi gama de culori se încadrează și balsamul de la Honest Beauty, reușește să hidrateze bine, dar și colorează frumos buzele, am mai ochit deja o nuanță pe care o vreau, dar deocamdată n-am avut noroc sa o prind pe stoc la Douglas.

Parfumul Lorinna (mai corect, extractul de parfum) m-a surprins într-un mod extrem de plăcut, varianta aceasta e considerată un dupe după celebrul Baccarat Rouge, eu nu am originalul, însă îl are o prietena și după părerea mea, chiar au reușit să îl reproducă extrem de bine. Însă pe lângă asemănare, m-au impresionat longevitatea, siajul și persistenta, aroma de dezvolta frumos pe durata zilei și rezistă până la final, iar aplicat pe haine se simte și după câteva zile. Clar mai vreau sa încerc și alte variante.

Voi ce preferate aveți ?

Pupici și zile cu bine !😘😘

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close