Si restantantele sunt…inteligente

Cand ne gandim la inteligenta, primul lucru care ne trece prin cap este un om. Un om care ne impresioneaza prin bagajul sau de cultura si nivelul sau de intelegere in diverse situatii. Ah, si telefoanele sunt inteligente. Inzestrate cu o multime de functii surprinzatoare si care ne fac viata mai frumoasa, telefoanele (cat mai) inteligente sunt extrem de dorite de noi toti.

Dar nu numai telefoanele sunt inteligente, ci si… restaurantele. Da, stiu ca suna straniu, dar o sa va arat imediat ca este ceva foarte real. Un restaurant dotat cu cele mai recente tehnologii si o servire eleganta si rapida m-ar face oricand sa imi doresc sa trec din nou si din nou, pragul unei astfel de locatii.

Cum va suna posibilitatea de a fi clientul unui bistro elegant si discret, in care sa servesti un pranz copios in compania unor prieteni? Sau, de ce nu, sa pui bazele unei noi colaborari cu un potential partener de afaceri, savurand o cina eleganta, intr-un spatiu rafinat si o atmosfera placuta ? Pe mine, ipostaza de client intr-o asemenea locatie ma umple de entuziasm. Dar sa fim intelesi, nu ma refer la un bistro cu preturi piperate si pretentii exagerate, ci la un local placut, de o eleganta subtila, dar care stie sa il faca pe client sa se simta tratat regeste. Nimic nu e mai neplacut decat atunci cand vrei sa servesti un anumit preparat din lista de meniu, iar chelnerul iti raspunde sec ca s-a terminat stocul pentru azi. Sau sa astepti minute-n sir pana iti este onorata comanda. Ori pur si simplu, sa iti doresti sa savurezi un anumit preparat acasa, in intimitatea caminului tau, iar la telefon sa ti se spuna, cu oarecare regret, ca restaurantul nu furnieaza livrari la domiciliu. Sau, o patanie relativ recenta: toate bune si frumoase, te pregatesti sa achiti, soliciti plata cu cardul, iar chelnerul iti spune jenat, ca momentan plata cu cardul este indisponibila. Si iti deschizi portofelul plin de speranta ca ai totusi bani suficienti si nu o sa ajungi protagonistul unei situatii penibile.

servire.jpg

Cum pot fi sterse de pe lista astfel de neplaceri? Simplu, apeland la un restaurant care foloseste Expressoft Technology. Cu ajutor specializat, POS restaurant e restaurantul in care poti servi chiar tu masa. Altfel spus, suport tehnic 24/7 devine o notiune extrem de aplicabila, care solutioneaza in mod optim orice problema inainte de a ajunge la client, iar stresul cauzat de gestiune stocuri devine o simpla istorie nefericita. Care e satisfactia ca ai apelat la un restaurant inteligent: uriasa, fie ca  privim lucrurile din perspectiva patronului, managerului sau clientului. Multumirea e un rezultat comun. Multumirea patronului ca afacerea este una profitabila, iar beneficiile materiale ating cote incantatoare. Satisfactia managerului de a vedea ca lucrurile decurg minunat, iar mesele sunt permanent ocupate de clienti zambitori. Iar eu, ca simplu client, pasind pragul unui restaurant inteligent voi avea garantia ca am facut o alegere inteleapta: adio stocuri lipsa, fara rezervari anulate din greseala, fara comenzi care intarzie de apara, fara plati cu cardul negate.  Un restaurant inteligent este o garantie ca vei fi un client multumit.

masa.jpg

Asadar, va sfatuiesc sa alegeti intelept si sa optati nu doar pentru a achizitiona un telefon inteligent, ci sa faceti o rezervare intr-un restaurant inteligent !

Lasati-mi in comentarii daca ati experimentat ipostaza de client intr-un astfel de restaurant sau daca va trage aceasta idee.  Va pup !

P.S. Articolul a fost scris pentru SuperBlog 2018. 

2 gânduri despre „Si restantantele sunt…inteligente

  1. Buna dimineata,

    Iti multumim pentru interesul acordat probei noastre in cadrul editiei aniversare a competitiei Superblog.

    Mult succes!

    Cu ganduri bune,
    Echipa Expressoft.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mulțumesc mult! Sper ca articolul sa se ridice la nivelul așteptărilor dvs și sa stârnească interesul cititorilor! O zi frumoasa!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close